Welkom op de website van
Wijkraad Estersveld - de Stoof

Kinderbouwweek 2023 - Verslag


Dinsdag 22-08-2023.


Het weer was heerlijk en de sfeer was opperbest. Met volledige focus zijn de kinderen aan het bouwen gegaan en tegen het einde van de dag stond het grasveld vol met mooie, zelf getimmerde hutten. Een snoepje en een hoop glazen limonade tussendoor mochten natuurlijk niet missen.

Woensdag 23-08-2023.


De dag begon met de hulp van een tiental ouders; onder hun begeleiding konden de kinderen knutselen. Van geschilderde lampen tot stoffen haarbanden, het is allemaal voorbij gekomen. ‘S middags hebben de kinderen kunnen springen en spelen op de twee kussens en na een traktatie van de jarige begeleidster Lynn was het alweer tijd om op te ruimen.

 Donderdag 24-08-2023.


Ook donderdag was weer een fijne dag! De kinderen hebben heel de dag kunnen werken aan de aankleding van de hutten voor het bezoek van de ouders om 14:30. Ook zijn er een hoop punten verdiend met het spelen van spelletjes. Dankzij de zonnedansjes die we gedaan hebben, is het gelukkig droog gebleven. De dorpen zagen er kleurrijk en vrolijk uit.

 


Vrijdag 25-08-2023.

De laatste dag zit er alweer op. Met behulp van de leiding hebben de kinderen hun hutten afgebroken en inmiddels staat het veld er weer leeg bij. Halverwege de dag konden ze hun energie volop kwijt op het springkussen, waarna we de dag afsloten met friet, snacks en spelen op het grasveld! We hebben nu alweer ontzettend veel zin in volgend jaar!